25ste colloquium van het Expertisecentrum Woningwaarde

Op 7 december is voor de 25ste keer het Colloquium Expertisecentrum Woningwaarde georganiseerd, waarop een gevarieerd gezelschap van geïnteresseerden onder voorzitterschap van Peter Boelhouwer driemaal per jaar van gedachten wisselt over de ontwikkelingen op de woningmarkt. Dat was reden voor een traktatie. Zie voor meer informatie over de colloquia https://www.tudelft.nl/bk/samenwerken/kenniscentra/expertisecentrum-woningwaarde

Deel dit bericht:

Deel dit bericht:

Laatste berichten

Het jaar van de stabilisatie

Consumenten die een hypotheek aanvragen variëren van alleenstaande die hun eerste (bestaande) woning kopen tot doorstromers naar grotere nieuwbouwwoningen. HDN heeft de situatie van deze

HDN gegevens maken hypotheekmarkt en link met koopwoningmarkt zichtbaar

Hypotheken Data Netwerk (HDN) faciliteert het aanvraag-, acceptatie- en beheerproces van hypotheek- en hypotheekgerelateerde producten. Wanneer je te maken hebt met hypotheken en financiële dienstverlening dan kom je HDN vaak tegen. HDN is een vereniging met circa 60 leden (vrijwel alle grote aanbieders van hypotheek- en hypotheekgerelateerde producten), die zorgt voor veilige en slimme informatie-uitwisseling in de financiële dienstverlening tussen deze leden. Daarvoor heeft HDN een de standaard voor veilige digitale communicatie in de financiële keten ontwikkeld en is ook verantwoordelijk voor het beheer van deze standaard. Om de kwaliteit en eenduidigheid van de standaard te waarborgen worden de leden en gebruikers jaarlijks gecertificeerd.