25ste colloquium van het Expertisecentrum Woningwaarde

Op 7 december is voor de 25ste keer het Colloquium Expertisecentrum Woningwaarde georganiseerd, waarop een gevarieerd gezelschap van geïnteresseerden onder voorzitterschap van Peter Boelhouwer driemaal per jaar van gedachten wisselt over de ontwikkelingen op de woningmarkt. Dat was reden voor een traktatie. Zie voor meer informatie over de colloquia https://www.tudelft.nl/bk/samenwerken/kenniscentra/expertisecentrum-woningwaarde

Deel dit bericht:

Deel dit bericht:

Laatste berichten

Wooncongres 2024

Bij de komende, 11e editie van het Wooncongres van Platform31 en TU Delft staat de noodzaak om de aanpak van het enorme woningtekort te versnellen centraal. Ondanks de hooggespannen ambities en mooie plannen, blijft de realisatie achter op het gewenste niveau. De minister in het nieuwe kabinet kan alle hulp gebruiken om de uitvoering te versnellen. Dit Wooncongres wil zorgen voor extra schouders onder de woonopgave. Met elk van de deelnemers zoeken we het antwoord op de vraag: wat kun jij doen om de nieuwe minister en de vele woningzoekenden door deze wooncrisis te helpen?

NHG verhoogt garantiegrens bij aankoop woning*

De grens voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) gaat vanaf januari met 30.000 euro omhoog naar 435.000 euro. Dat is goed nieuws voor met name starters op de woningmarkt die op zoek zijn naar een koophuis. Vier veel gestelde vragen over dit vangnet.